Kategorier
Catering

Lyxig tillställning med catering

Med catering kan man få riktigt lyxig mat och service. Allt är förberett och personal på plats gör att allt flyter smidigt så att faten aldrig står tomma.

Sommarjobbet som kock var slitsamt. Arbetsdagarna var väldigt långa och inte var det mycket paus man fick. Ständigt var det mycket att göra. Restaurangen var öppen från tidigt till sent. Dessutom hade de ofta cateringuppdrag som också skulle hinnas med.

Ella hade redan stått många timmar och preppat i restaurangköket. Nu var hon på plats hos de som hade bokat catering. Där skulle hon se till att allting blev upplagt, eller “platat” som uttrycket var i branschen, och att det aldrig blev tomt på uppläggningsfaten. Serveringspersonalen skulle försörjas hela tiden.

Rikligt med mat med catering

I dag var de hemma hos en familj så verkade väldigt rik. Villan var enormt stor och hade panoramafönster mot havet. Inredningen var extremt modern med mycket vitt, svart och stål. Hon förstod inte att någon bodde så här i verkligheten.

Nu kom den kvinnliga ägaren av huset fram till Ella. “Ni gör ett fantastiskt jobb. Maten är verkligen underbart god. Jag är så tacksam att jag kunde få catering från er.” “Ostronen börjar ta slut”, fortsatte hon, “men jag tror att alla har fått så att de är nöjda.” “Om ni i personalen har någon tid över är ni naturligtvis välkomna att själva ta för er.” Ella log och tackade vänligt. Inte en chans att de hade tid att ta en paus, men det var trevligt att bli erbjuden. Läs vidare på denna hemsida ifall det finns behov av catering: www.cateringfirman.se