Om oss

Modern catering tar festen till en ny nivå 

Säger man ordet catering så möts man ofta av en rynkad panna. Många har dåliga erfarenheter av just catering. Man har beställt mat och tillhörande servering till en större fest och man har gjort detta i syfte att få en enklare resa som värd- eller värdinna.

Något som inte skett. Maten har, på sin höjd, varit ljummen, den har varit undermålig rent smakmässig och den har varit dyr. Som värd har man känt att det som borde varit en av festens höjdpunkter istället varit ett sänke. Maten är extremt viktig, och misslyckas man med den biten så kan hela festen få ett mörkare skimmer över sig.

Därför är ordet catering ofta något som kommer med en negativ klang. Då är då och nu är nu. Catering idag är helt annorlunda mot för hur catering förr såg ut. Glöm det där med servering – och mat – alá skolmatsal. Idag så är catering något som kommer med spännande mat från alla jordens hörn, som kommer med tillhörande dryck, som kommer med professionell servering och där man kan inkludera exempelvis underhållning, musikanläggningar och allt annat som bidrar till en perfekt fest och tillställning.

Catering idag är också mer inkluderande. Äter du – eller någon gäst – inte kött så finns det numera en både spännande, välsmakande och välkomponerad meny för vegetariskt och veganskt kost att ta del av. I många fall också betydligt mer spännande än den ordinarie menyn.

Vårt mål med den här sidan är att visa upp den utveckling som skett inom cateringbranschen. Vi vill fila bort det dåliga ryktet och visa att det numera är ett säkert val att göra. Vill du ha en perfekt fest, en fest som ligger på en helt annan nivå, så är catering ett säkert kort för att nå målet.