Kategorier
Catering

Mums för många

Alla vill vi ha mat på bordet men hur många är det egentligen som gillar att laga mat. Vill du kunna äta när du har lust? Vill du kunna bjuda hem vänner och släkt på god mat utan att stå vid spisen?

Visst vore det fantastiskt om du alltid kunde få maten levererad var du än är? Det är helt enkelt inte omöjligt. Catering är en företagsform som verkar vara här för att stanna. Maten tillagas i stora eller små kök och levereras sedan direkt till den plats där du vill ha den. Tänk bara när studenten närmar sig för ett av dina barn. Visst vore det underbart att bara kunna lyfta på luren och efter ett kort samtal få veta att allt är under kontroll. Du kan ägna dig åt andra förberedelser och slipper stå i köket in i det sista.

Mångsidiga val

Det finns så mycket att välja på när det gäller mat. Vill du till exempel ha kalla wraps eller varm lagad mat? Kanske är en del av dina gäster veganer eller vegetarianer eller så är är det så att merparten är det och bara några få av dina gäster är köttätare. Det fina med catering är att du kan beställa precis det du och dina gäster behöver och tycker om. Ett upplägg som borde falla de flesta i smaken kan man säga. Soppor, smörgåstårta, fisk och kött, grönsaker, frukter och bär. Allt kommer i den form du beställer det. Du bara serverar. Visst är det svårslaget. Mer om catering hittar du på denna webbsida: https://cicada.se/