Kategorier
Allmänt

Kassasystem gör företagslivet lättare

Förbättra ditt kassasystem redan idag, för en smidig betalupplevelse. Nyttja redan befintlig och välutvecklad teknik till din fördel. Bekvämt för alla parter!

Dina kassasystem behöver inte vara kassa system! Det finns både enkla och smidiga lösningar som underlättar ditt företagande. Att gå på restaurang är både trevligt och mysigt, men betalningen kan snabbt lägga sordin på stämningen. Det är få människor som njuter av att sitta och vänta på att få betala, eller oroa sig över om de behöver gå fram till baren med sitt kort.

Med ett mobilt kassasystem behöver dina gäster inte vänta på att få betala. Det behövs inte heller några krångliga kortapparater som inte har täckning eller saknar anslutning. Det hela löses lätt med hjälp av smart och bärbar teknik. Med ett mobilt kassasystem blir betalningen smidigare både för gästerna och för personalen.

Kassasystem underlättar för kunder och gäster

Med hjälp av mobila kassasystem blir betalningen lättare för både dig som företagare och för kunden. Systemet bygger på teknik som de allra flesta redan har. Kunden får enkelt tillgång till systemet genom att skanna en QR-kod med sin mobiltelefon. Restaurangpersonalen kan i sin tur hantera kassan med hjälp av en surfplatta eller mobil.

Ett mobilt kassasystem gör att kunden själv kan lägga fler beställningar, utan att behöva vänta på en servitör. Det gör även att beställningar och notor omedelbart hamnar på rätt ställe och kopplas till rätt bord. Inga fler utskrivna kvitton behövs. Ut med dina gamla kassa system och in med nya, smidiga kassasystem. Läs mer kring kassasystem på denna sida: https://www.kassasystem.ai/